logo

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | -

Salam.. lama x update!

2007.11.10 Saturday

Lama tak update kisah Adik dan Along. Walaupun dah sebulan balik Malaysia, dia orang masih susah nak membiasakan diri dengan makanan Malaysia.. terutama Adik. Kalau balik kampung, atok dia orang tak tahu nak bagi makan apa. Tanya semua tak nak. Mama pun naik pening.

Kalau ka rumah ni, mama masak makanan jepun, dia orang boleh makan bertambah-tambah. Tapi tak kan nak masak selalu.. kena juga jimatkan stok makanan jepun tu.

Err.. apa pulak papa ni.. dok bising2 kat bawah.. nak kena turun jap tengok.. nanti kan dia tak abih bawa keluar sampah-sampah tu..

ok.. sambung story Adik dan Along lain kali.

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

| - | -

Komen

Kesian Afiq & Aina...
Tak pe la Kak Yani, sekarang ni, bahan2 masakan Jepun boleh dikatakan banyak jugak dah ada kat M'sia... terutama dekat Jusco & Isetan. Cuma harga tu je la... tak la semurah sana...

|Intan | 2007/11/12 10:16 AM |

insyaAllah lama2 nnti diaorg akan biasakan diri.. lgpun skrg br sebulan balikkan.terbyang2 kt mata diaorg lagik life kt jpn dulu.. ganbatte along & adik..

anyway.. selmat menulis kembali k yani :D miss dgn cite2 k yani

|tini | 2007/11/18 9:54 PM |

hari2 kasi makan mee udon... :p
pas tu dia orang jenuh n nak try benda lain pula... hehehe

|Lydia | 2007/11/21 4:24 PM |

kak yani, org tua macam kami pun rindu sangat pd life kat sana, apetah lagi budak2 yang memang dr kecik di sana. tapi takpe, i'Allah budak2 cepat juga serasi kalau dapat kawan2 baru.

:) kak yani sendiri tak teringat pd sana? hihi

|syana | 2007/11/22 11:02 AM |

memang byk barang jepun kat sini, tapi banyak jugak duit yg nak kena keluar huhuhu

|lina | 2007/11/23 11:35 PM |

Tulis Komen