logo

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | -

Aina no heya

2007.11.30 Friday

Sekarang ni Adik dah ada bilik sendiri. Macam-macam dia hias kat bilik dia.. Errr hias ke atau dia buat semak??

aina no heya
"ini bilik Adiklah..."

aina no heya
Aina no heya

Aina no heya (bilik Aina). Heheh Adik tulis rumi pun dalam bahasa jepun juga.. ni mesti sebab dia tak tahu lagi nak tulis perkataan BILIK.

Nama je ada bilik sendiri tapi masih tidur dengan mama. Dua malam dia try tidur bilik sendiri. Lepas tu dia dah tak mau. Mungkin jealous dengan Along sebab Along tak nak tidur bilik sendiri. Along jenis penakut sikit berbanding dengan Adik.. tak berani tidur sorang-sorang dalam biliknya.

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

| - | -

Komen

wah, sorang satu bilik ke? bestnyer... kena sabar train disorg tu.. lama-lam ok la kan...

|lina | 2007/11/30 2:27 PM |

Tulis Komen