logo

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | -

Along oh Along..

2008.01.10 Thursday

Masa kat Midori youchien dulu, kalau Along demam mama terpaksa pujuk dia supaya tak gi sekolah. Sekarang ni dah lain pula, bila tanya dia tak sihat ke?.. cepat je dia jawab.."ESOK TAK PAYAH GI SEKOLAHLAH".

Baru sekolah 4 hari Along dah takde semangat nak gi sekolah. Gara-gara kena ejek oleh kawan-kawan masa kat dalam kelas. Semalam pencil dia kena curi, dia kata ada budak gemuk dalam kelas tolak dia dan ambik pencil dia. Dia panggil cikgu, tapi cikgu tak dengar.. Ehehe ni mesti Along panggil dengan suara yang perlahan.

Bersambung... mama nak gi tengok tv..

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

| - | -

Komen

sian kat Afiq. kena blaja jadi ganas sket.

mcm Raimie tahun lepas lah. ada budak gemuk suka bul dia, tapi bila dah tengah tahun, dah jadi geng. Alhamdulillah tahun ni, tukar tadika, nampak dia hepi nak gi sekolah.

Afiq, kena tabah ya...

Aina apa khabar?

|lina | 2008/01/10 8:48 PM |

hihi comel plk along kt skool

btw,sy alin dr tokyo.dh lame ikut blog akak:)

|alin | 2008/01/11 12:06 AM |

Lina, Aina pun dah mula boring nak gi tadika. Katanya kat tadika tu asyik menulis je.. alamak susahlah kalau dia nak compare dgn youchien kat jepun dulu.. mana nak sama.

Alin.. tokyo kat mana? dai mana?.. alamak kita dah balik msia baru dia tinggalkan jejak kat sini.. Kalau tak boleh kenal2... entah2 kita pernah terserempak kat mana2 di tokyo dulu tu.. ehehe..

|yani | 2008/01/13 9:42 PM |

ade kot,sy di nokodai.nak balik jugak tahun ni:)

biasela,kat mesia tadika serius.

sini main2 je sy tgk hehe

|alin | 2008/01/21 5:41 PM |

Tulis Komen