logo

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

一定期間更新がないため広告を表示しています

| - | -

5 tahun 9 bulan

2008.02.21 Thursday

Ni gambar yg mama ambik masa usia Adik genap 5 tahun 9 bulan lima hari lepas. Sibuk memanjang sampai mama tak sempat nak update on that time!.

5 tahun 9 bulan
5 tahun 9 bulan

Perkembangan yang bagus. Adik makin dapat menguasai BM,BI dan MATHS. Minat sangat dia belajar benda-benda baru. Kalau papa ajar Along, dia mulalah sibuk gi dengar. Tinggal semua kerja dia. Kalau makan pun dia sanggup berhenti. Bila tanya soalan pada Along, dia yg cepat nak jawab. Ni yg buat Along patah semangat nak belajar. Nak suruh Adik jangan menyebuk.. kesihan pulak kat dia.

スポンサーサイト

2008.06.15 Sunday

| - | -

Komen

hahha...comel...

|sam | 2008/02/22 8:17 AM |

adik lagi ganas dr along. hihihi
along mcm mana di sekolah?

|lina | 2008/02/22 2:13 PM |

hahaha...biasanyer mmg mcm tuu, sama mcm ank kita jugak kak....perempuan ni kan sibuk sikit kan kdg tu terlebih sibuk lak.. :-)

|Natto aka ika | 2008/02/22 2:52 PM |

Tulis Komen